Ontwerper Installatietechniek  –  Werktuigbouwkundige Installaties

Bij Galjema werk je samen met enkele van de knapste koppen in de bouwsector en draag je bij aan unieke en innovatieve projecten die ontzag wekken, gemeenschappen transformeren en helpen om klimaatverandering te bestrijden.

Op onze locatie in Zoetermeer hebben wij plaats in ons team voor een Ontwerper werktuigbouwkundige installaties, een functie die je in afstemming met onze projectleiders en adviseurs zelf vorm kunt geven. Bij Galjema werken we aan toonaangevende projecten zoals de nieuwste state of the art onderhoudsfaciliteit voor Defensie of een modern, duurzaam low-energy en inspirerend schoolgebouw voor Hogeschool Rotterdam. Spreekt jou dit aan dan is Galjema echt iets voor jou!

Jouw rol:

Vanaf het begin van het project werk je aan het concept voor de werktuigbouwkundige installaties. Dit proces verloopt stapsgewijs, waarbij je vanaf een overkoepelend concept naar meer gedetailleerde aspecten gaat, terwijl je ook ruimte laat voor innovatie. Je hebt een holistisch zicht op het gehele project en begrijpt hoe de verschillende disciplines met elkaar interacteren. Je bent goed op de hoogte van welke informatie je nodig hebt van je collega’s om je eigen ontwerpproces te vervolmaken, en je weet ook welke informatie je moet verstrekken aan anderen om hun processen soepeler te laten verlopen. Je erkent het belang van het valideren en verifiëren van je ontwerpkeuzes en zorgt ervoor dat je beslissingen gedocumenteerd zijn. Je onderkent de waarde van standaarden en draagt actief bij aan hun implementatie. Je bekijkt kritisch bestaande werkprocessen en draagt voortdurend bij aan hun verbetering. Je beseft dat het van cruciaal belang is om op dit moment actie te ondernemen om zowel onze ecologische doelstellingen te realiseren als waarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Je handelt met de belangen van de opdrachtgever voor ogen en handhaaft een koers die in lijn is met de kernmissie van Galjema.

Jouw profiel:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring
  • Je bent flexibel, klantgericht en werkt gestructureerd
  • Je werkt graag samen en kunt snel schakelen
  • Je bent inhoudelijk sterk en wilt graag vernieuwen

Jouw kans:

  • Een dynamische baan met uitdagende projecten binnen een prettige en informele werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 verlofdagen, een nette pensioenregeling, gezellige uitjes en een resultaatafhankelijke eindejaar bonus.
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de functie.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar galjema@galjema.nl Je krijgt z.s.m. een reactie. Heb je specifiek vragen over de functie? Bel ons dan op nummer: 079-2065080 en vraag naar Robert Buijtendijk of Remko van den Berg.

Sluiten