Engineer/Modelleur Installatietechniek – Elektrotechnische Installaties

Bij Galjema werk je samen met enkele van de knapste koppen in de bouwsector en draag je bij aan unieke en innovatieve projecten die ontzag wekken, gemeenschappen transformeren en helpen om klimaatverandering te bestrijden.

Op onze locatie in Zoetermeer hebben wij plaats in ons team voor een Engineer/Modelleur elektrotechnische installaties, een functie die je in afstemming met onze projectleiders en adviseurs zelf vorm kunt geven. Bij Galjema werken we aan toonaangevende projecten zoals de nieuwste state of the art onderhoudsfaciliteit voor Defensie of een modern, duurzaam low-energy en inspirerend schoolgebouw voor Hogeschool Rotterdam. Spreekt jou dit aan dan is Galjema echt iets voor jou!

Jouw rol:

In jouw functie speel je een cruciale rol bij de ontwikkeling van het elektrotechnische installatieconcept, in nauwe samenwerking met je teamleden. Vanaf het prille begin van het project werk je aan dit concept, gaandeweg ga je van een overkoepelende visie naar een gedetailleerd en vernieuwend ontwerp. Met een holistische benadering overzie je het gehele project en begrijp je de complexe interactie tussen diverse disciplines. Je bent goed op de hoogte van de informatie die je nodig hebt van anderen om je ontwerpproces vorm te geven, en je begrijpt eveneens welke gegevens je moet delen om hun processen te ondersteunen. De waarde van verificatie en validatie is voor jou glashelder, en je legt zorgvuldig je ontwerpbeslissingen vast. Je erkent het belang van het volgen van standaarden en draagt proactief bij aan het naleven ervan. Kritisch denken over werkprocessen is voor jou vanzelfsprekend en je streeft voortdurend naar verbetering. Je realiseert je dat het huidige moment cruciaal is om onze ecologische doelen te verwezenlijken en meerwaarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Je handelt altijd met het belang van de opdrachtgever in gedachten en blijft trouw aan de missie van Galjema.

Jouw profiel:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met 3D ontwerpsoftware (Stabicad voor Revit)
  • Je bent flexibel, klantgericht en werkt gestructureerd
  • Je werkt graag samen en kunt snel schakelen
  • Je bent inhoudelijk sterk en wilt graag vernieuwen

 

Jouw kans:

  • Een dynamische baan met uitdagende projecten binnen een prettige en informele werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 verlofdagen, een nette pensioenregeling, gezellige uitjes en een resultaatafhankelijke eindejaar bonus.
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de functie.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar galjema@galjema.nl Je krijgt z.s.m. een reactie. Heb je specifiek vragen over de functie? Bel ons dan op nummer: 079-2065080 en vraag naar Robert Buijtendijk of Remko van den Berg.

Sluiten