1 december 2017

Maquette van het nieuwe Hundertwasser gebouw “Het Venster”

Eindelijk was het dan zover! Als Galjema mochten we getuigen zijn van de onthulling van de maquette van het nieuwe Hundertwasser gebouw “Het Venster” op Swetterhage in Zoeterwoude-dorp. Op de locatie Swettehage van Gemiva wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Eén van de huidige dagbestedingscentra is aan vervanging toe. In 2020 komt er dan […]

Lees meer
Robert Buijtendijk

Integrale ontwerpopdracht Voorzieningencluster Beeklaan

DP6 architectuurstudio uit Delft heeft samen met Galjema, Pieters Bouwtechniek en LBP de aanbesteding gewonnen voor het integrale ontwerp van de voorzieningencluster Beeklaan met Basisschool, BSO en Centrum voor Jeugd en Gezin. Voor de projectvisie heeft onze combinatie een 10 gescoord. De architect is erin geslaagd om aan de programmatische eisen van zowel de Stichting […]

Lees meer
Eric Blonk

4 augustus 2017

Herinrichting Stadhuis van Amsterdam, opening nieuwe vergadercentrum

Met de opening van het nieuwe vergadercentrum in het Stadhuis van Amsterdam is weer een gedeelte van de herinrichting van het gehele gebouw afgerond. In opdracht van het Project Management Bureau Amsterdam verzorgt Galjema het ontwerp van de elektrotechnische installaties voor de kantoren, Plaza en het vergadercentrum inclusief het vervangen van de beveiligings- en veiligheidsinstallaties […]

Lees meer
Oscar Gerritsen

14 juni 2017

Winkelhart van Nederland gaat harder kloppen door nieuwbouwoperatie

Galjema B.V. is betrokken als adviseur bij het ontwerp van de installaties in BIM ten behoeve van het Paviljoengebouw, Voorzetgebouw, Gildekwartier, Godebald en Radboud.

Lees meer

28 maart 2017

Transformatie kerken naar woningen

Leuke nieuwe opdrachten voor Galjema! Meerdere kerken in Den Haag worden getransformeerd naar woningen. Het project wordt gerealiseerd samen met Kröner architecten en PTD Management en Advies. Galjema is verantwoordelijk voor de installatietechniek.

Lees meer
Robert Buijtendijk

6 januari 2017

Vrije Universiteit Amsterdam, “Continuering” Hoofdgebouw

In opdracht van de Facilitaire Campus Organisatie heeft Galjema voor het elektrotechnisch en werktuigkundig ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding voor een groot deel van de renovatie van de verdiepingen verzorgd. Daarnaast heeft Galjema het groot onderhoud begeleid ten behoeve van de continuering van het gebouw voor een periode van minimaal 15 jaar.

Lees meer
Oscar Gerritsen

Galjema is geselecteerd voor nieuwbouw Kees Valkenstein school in de wijk Haarzicht van de gemeente Utrecht.

Galjema is trots om te zijn geselecteerd door ICS Adviseurs om in samenwerking met SPO Utrecht en van Hoogevest Architecten de technisch installaties voor deze school met gymzaal te ontwerpen. De ambitie daarbij is een Energie Neutraal gebouw met een goed leefklimaat volgens het Frisse scholen concept.
We zien uit naar de samenwerking om met alle partijen voor de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht een mooie duurzame school te realiseren.

Lees meer
Marcel Luijs

Nederlandse vuurdoop voor Denemarken-model.

Fokko Mienstra van Galjema BV Technisch Adviesbureau vertelt over de realisatie van een duurzaam depot waarbij het binnenklimaat geleidelijk meebeweegt met de omstandigheden buiten.

Lees meer
Fokko Mienstra

Nieuwe installatietechniek in gerenoveerd Helicon

Het hoofdgebouw van de Helicon VMBO school in Den Bosch is volledig binnenstebuiten gekeerd. Alleen het betonskelet is blijven staan. Daaromheen is een nieuwe, goed geïsoleerde gevel ontworpen die veel licht in het gebouw brengt en zijn de installaties volledig nieuw ontworpen.

Lees meer
Robert Buijtendijk
Sluiten